Jump to content


Photo
- - - - -

Windows 10


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 Somerset_Bumkin

Somerset_Bumkin

    It's all in the reflexes

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,796 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zummerzet

Posted 19 August 2015 - 08:27 PM

Been offered the free upgrade to my Windows 7.

 

Thoughts?


It's all in the reflexes.

#2 Shufty

Shufty

    Xylophonic Buggerist

  • Established
  • PipPipPip
  • 3,250 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds

Posted 20 August 2015 - 06:55 AM

Haven't bothered yet. Got game streaming working properly and don't want to risk it.

We've set it up on a laptop at work and it seems OK I guess.

Captain Birdseye was a paedophile. "Now son, do you want some of my special cod?"
 


#3 Jusatsushi

Jusatsushi

    Herp that Derp

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 9,163 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hinata

Posted 20 August 2015 - 08:58 AM

Yeah, I beta tested it on my work PC and apart from my scanner just throwing out blank pages now, all went smooth so I did it on my gaming PC.

 

Seems fine tbh. I immediately cleaned up a load of bloat apps but it still seems to take 5-6 seconds longer to boot. No real issue though. Occasionally both office and home PCs drop wireless connection however.

 

If you are gonna be gaming it'll be worthwhile eventually though, as MS are really pushing this (hence free) so support should be great, and it will also be the only platform to support DX12.



#4 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 20 August 2015 - 09:29 AM

I have it on the work PC and everything I had installed is fine.

But Edge doesn't work, basically anything that requires internet doesn't work, Apps, Calenders etc. Its like Win10 doesn't think I am connected to a network.

No visible improvements tbh.



#5 Jusatsushi

Jusatsushi

    Herp that Derp

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 9,163 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hinata

Posted 20 August 2015 - 09:35 AM

Edge feels so early in development. So. Many. Bugs...



#6 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 20 August 2015 - 10:08 AM

I;m still waiting on my Laptop to get Win 10 so I can try streaming from the Xbox



#7 Ginja

Ginja

    Mehathon!!!

  • Established
  • PipPipPip
  • 9,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Inside my head.

Posted 20 August 2015 - 04:08 PM

I upgraded and all was fine. Streaming from the bone works well Al, although I was only streaming Rare Replay and I was only playing Jetpac, so make of that what you will lol!

 

I downgraded when I found Dying Light wouldn't respond, even after file checking, reinstalling etc.

 

Once I've finished playing that I'll go for it again but with a clean install. Also Silverlight is corrupt now I've gone back so I can't watch Netflix on the PC. No matter what I do it won't work :(


- it's a playground, but one where the slide jerks you off while the swings explode.



Posted Image

#8 Somerset_Bumkin

Somerset_Bumkin

    It's all in the reflexes

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,796 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zummerzet

Posted 20 August 2015 - 07:53 PM

Is that streaming from the bone to PC? Or does it work both ways? Just remembered that I've bought a Steam thingy for that!


It's all in the reflexes.

#9 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 21 August 2015 - 09:30 AM

I upgraded to Win 10 by just forcing the issue. Let it do its shit overnight and ready to roll this morning. Only problem I had was I didn't have any wireless connections. Tried stuff from the internet that failed, then took the easy option of updating the drivers and it worked.

The Xbox streaming worked flawlessly, played a bit of Watchdogs and it was fine. I didn't have the time to see if it worked the other way though.



#10 Somerset_Bumkin

Somerset_Bumkin

    It's all in the reflexes

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,796 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zummerzet

Posted 21 August 2015 - 09:08 PM

That's still pretty cool. Will probably mess about with it soon. Do you just use your 360 pad?
It's all in the reflexes.

#11 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 22 August 2015 - 11:01 PM

Yes you can, but if you are in the same room as the Xbox you can use that pad.

I found the 360 sticks really stiff now.



#12 Somerset_Bumkin

Somerset_Bumkin

    It's all in the reflexes

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,796 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zummerzet

Posted 23 August 2015 - 08:44 AM

Ooh er. I've registered now and will await an email to say it's been downloaded. This will work for me as I'll be able to play my bone in my office while swmbo watches tele.
It's all in the reflexes.

#13 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 23 August 2015 - 05:43 PM

Search download win 10 and you should find a way of getting it now. That's what I did. Legit of course.

#14 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 24 August 2015 - 09:00 AM

http://windows.micro...on-tool-install

 

I used this to jump the queue 



#15 Tachikoma

Tachikoma

    Nishishishi

  • Site Owner
  • PipPipPip
  • 17,222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bottom of a whiskey bottle

Posted 24 August 2015 - 11:08 AM

Be careful doing the manual upgrade if you have cheap no brand usb wifi or something like that, you may upgrade then find there's no driver for windows 10, that's what the scheduled upgrade sorts out, you wont get the upgrade until all your drivers have passed checks and work.

#16 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 24 August 2015 - 11:55 AM

I did have to upgrade my WiFi drivers after by hardworking the laptop in. But no real dramas yet

#17 Al

Al

    The future is tricklenet

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,334 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location: Location:
  • Interests:Games, music, books, boobies

Posted 24 August 2015 - 12:38 PM

Saying that though, I had Win 10 download for the work PC after it gave me the all clear, but Win10 features don't think I am connected to a network. I don't have a wifi adaptor at all and if it is because of that it would be stupid.

Literally none of the Apps, Weather, Edge etc will work.


Edited by Al, 24 August 2015 - 12:38 PM.


#18 RetroBob

RetroBob

    16-Bit

  • Established
  • PipPipPip
  • 6,718 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 24 August 2015 - 08:54 PM

Does USB work if you wipe your hard drive? Is that the point? I would want a clean install with no crap installed.


XBL: RetroBob

3DS: 0232 8156 8633

Switch: 0175-5235-6428


#19 Dark_Knight

Dark_Knight

    Advanced Member

  • Established
  • PipPipPip
  • 887 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hertfordshire\London

Posted 24 August 2015 - 09:35 PM

You need to do the upgrade first to get a valid license to do a clean install


#20 Ginja

Ginja

    Mehathon!!!

  • Established
  • PipPipPip
  • 9,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Inside my head.

Posted 24 August 2015 - 10:03 PM

I still had to upgrade my GFX card drivers, have an Nvidia and when Win 10 came on it was using a basic Windows driver.


- it's a playground, but one where the slide jerks you off while the swings explode.



Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users